Suklaa-persikkamousseleivokset kinuskiyllätyksellä
Ranteita myöjen taikinasa
Ranteita myöjen taikinasa
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 50 g taloussuklaata -> sulata
  • 80 g voita
  • 50 g creme fraischea
  • 1 kananmuna 1dl sokeria
  • ½ dl fariinisokeria
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 rkl tummaa kaakaojauhetta
  • 1 rkl milletti vaniljakreemijauhetta
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 dl kiehuvaa vettä
  • 1. sekoita kaikki keskenään paitsi kiehuva vesi lisätään ihan viimeisenä
  • 2. kaada voideltuun ja jauhotettuun 21cm halkasijalta olevaan irtopohjavuokaan
  • 3. paista kiertoilmalla 175'c n.25min
  • 4. jäähdytä pohja ja leikkaa kahtia
  • 5. pohja on aika hentoloista joten käsittele varovasti ettei halkea ja vaikka halkeaisi, se ei haittaa se ei kuorrutteen alta näy. Itse nostin päällimmäisen kerroksen suklaakakkua varovasti kahdella paistinlastalla
  • 320 g Persikkasosetta (ite käytin persikan puolikkaita jotka soseutin)
  • 200 g mascarponea
  • 4 tl milletti vaniljakreemijauhetta
  • 5 tl fariinisokeria
  • 2 dl kuohukermaa -> vaahdota
  • 2½ tl liivatejauhetta
  • 1. sekoita kaikki keskenään
  • 2. kiehauta liivatejauhe pienessä tilkassa vettä ja kaada ohuena nauhana mousseen
  • 3. lisää mousse kinuskin päälle ja suklaakakun kansi viimeisenä
  • 4. laita jääkaappiin hyytymään ja kuorruta suklaakuorruitteella

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.