0,7 dl
vahvaa porter-olutta (esim. Sinebrychoff Porter)
3 dl
hienoa sokeria
1 rkl
vehnäjauhoja
5 kananmunaa
Sulata voi kattilassa ja nosta pois levyltä. Sekoita suklaa voihin niin, että se sulaa. Sekoita joukkoon sokeri ja vehnäjauhot. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
Mietein loppuviikolla, mitä sitä tekisi karjalanpaistilihoista sunnuntaina ruoaksi. Koska karjalanpaistia juuri syötiin, ei tehnyt mieli käyttää lihoja siihenkään
Olutta voi oikeasti käyttää todella monessa jutussa ja se antaa hieno omintakeista makua ruokaan. Suosittelen oluen käyttämistä vaikkei olutta tykkäisi juodakaan
Se onnistuu parhaiten tumman oluenja siirapin yhdistelmällä. Paljastan heti olevani huijari. Lisää oluen joukkoon lihaliemi, siirappi, maustepippurit, laakerinlehdet ja suolaa
Hirvilihapullien tehtailun jäljiltä jääkaappiin oli jäänyt pullollinen hunajaista olutta ja lähikaupasta tarttui matkaan pari omituista luullista kimpaletta karitsaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.