Suklaa-porterkakku ja mallasjäätelö oluen lentoon siivittäminä
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • keskiviikko Tam
  • 200 g voita
  • 200 g tummaa suklaata (vähintään 64%)
  • 0,7 dl vahvaa porter-olutta (esim. Sinebrychoff Porter)
  • 3 dl hienoa sokeria
  • 1 rkl vehnäjauhoja
  • 5 kananmunaa Sulata voi kattilassa ja nosta pois levyltä. Sekoita suklaa voihin niin, että se sulaa. Sekoita joukkoon sokeri ja vehnäjauhot. Anna seoksen jäähtyä huoneenlämpöiseksi.
  • 190- asteisesssa uunissa noin
  • 35 minuuttia tai kunnes kakku on kypsä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.