Suklaadonitsit
Kirsin keittiössä
Kirsin keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • n. 16 kpl
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1/4 tl suolaa
  • ½ dl sokeria
  • 100 g tummaa suklaata sulatettuna
  • 50 g voita sulatettuna
  • 1 dl ruokakermaa
  • 1 kananmuna
  • Sulata voi ja suklaat. Sekoita kuivat aineet keskenään.
  • Vatkaa sähkövatkaimella kaikki ainekset nopeasti keskenään sekaisin.
  • Laita taikina pursotinpussiin ja leikkaa kärki pois, pursota rinkulat donitsikoneen aukkoihin.
  • Paista donitseja noin 5 minuuttia tai kunnes vaikuttavat kypsiltä.
  • Kasta donitsit suklaaseen (tai esim. vesi-tomusokeriseokseen) ja koristele nonparelleilla.

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.