T. ä. s. h. e. l. t. i. n. k. v. a. m. o. p. K. u. /. r. j. V. L. ö. d. Y. g. y. ,. -. b. w. J. S. U. A. I. E. B. R. O. W. N. P. M. 5. 1. 3. 4. 0. 2. (. ). x. c. d l. t l
S. u. k. l. a. i. s. e. t. h. r. o. p. v. K. n. ä. (. 8. 3. ). T. j. m. y. U. L. A. F. O. N. D. E. 2. 5. 0. g. 1. ,. d. f. ö. V. J. Ä. Ö. 7. 4. H. P. d l
Tummaa suklaata jossa kuivattuja hedelmiä ja marjoja. Tummaa suklaata jossa pähkinöitä, tumma suklaata joss sahramilla maustettujen biscottien muruja ja ihania, suussa sulavia glögi-tryffeleitä
Näitä isäni teki kun olin nuorempi. Tällä viikolla kun muistelin näitä, hän päätti tehdä niitä. Ne olivat niin hyviä, että tein samanlaisia kaksi kertaa tällä viikolla sen jälkeen
Kirjoitin jokin aika sitten jonkun blogin sivuilta "Nopea suklaaherkku"- reseptin muistikirjaseeni ylös, mutta nyt en kuollaksenikaan enää muista, että mistä blogista ohjeen nappasin
Gluteeniton ja maidoton leipominen sekä ruoanlaitto ovat meillä jatkuvasti lisääntyneet. Mitään pakottavaa ruoka-allergiaa meillä ei valintamme taustalla ole, mutta havaintojemme mukaan tiettyjen ruoka-aineiden vähentäminen ja huomattavasti kohtuullisempi syöminen tekee hyvää meille kaikille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.