sokeritonta ja maidotonta suklaata tai prosenttisuklaata (vähintään 70%). Jaa taikina suorakaiteisiin ja paista uunissa 175C noin 15. sokeritonta ja maidotonta suklaata tai prosenttisuklaata (vähintään 70%)
Paista uunissa 175C. Kun sain vihdoin ja viimein vuokaleivän tyylisen tekeleen. onnistumaan innostuin hommasta toden teolla ja päätin kokeilla vaaleamman
Kahvikakut kuuluvat. meidän jouluun, erityisesti taatelikakku. Se on äitini suurta herkkua. Minustakin se on ihan hyvää, vaikkei se suurimpiin suosikkeihini kuulukaan
uunissa. Koska taikina on viljaton, ei taikinaa voi muotoilla samalla tavalla kuin. taikina oli sen verran paksua ja painavaa, ettei se juuri uunissa noussut
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.