Mun yksi lempijälkiruoista on suklaakohokas. Suklaakohokas (kahdelle). Sen sisältä valuva lämmin suklaalaavaa saa sellaisen hurmoksen aikaan, ettei ole mitään rajaa
Pehmeä suklaakohokas eli suklaafondant. Kuten jo aikaisemminkin on tullut kerrottua, on minulla monta erilaista kaverijoukkoa, joiden kanssa tehdään eri asioita
Pääruokana oli tosiaan beef wellingtonia ja jälkiruokana Delia Smithin suklaakohokas. Perjantain päivällisen alkuruoaksi tein makeansuolaisia katkarapuja, joihin tavoittelin mantelimuruista kuorrutusta
Ajattelin etten voi kutsua itseäni ruokaharrastajaksi ellen ole koskaan valmistanut kohokasta. Niinpä kaivoin esiin kaksi luottokeittokirjaani, ”Tammen Keittokirjan” (Tammi 2002) ja ”Le Cordon Bleu - Keittotaidon Akatemian” (Wright ja Treuille, WSOY 2004), ja ryhdyin hommiin
Suklaakohokas (6-8 annosta). Sain nähtäväkseni tämän videon (youtube. chocolate fondant -eid special) ja ihastuin niin, että minun täytyi päästä testaamaan tuota reseptiä itsekin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.