Jouluun sopivat suklaakonvehdit ja nämä nimenomaiset eivät kyllä helpommaksi voi enää muuttua. Suklaakonvehdit inkivääri- tai kanelikaramellitäytteellä (n
Suklaakonvehdit säilyvät huoneenlämmössä enintään kuukauden. Temperointi aloitetaan rouhimalla 3/4 suklaasta ja sulattamalla se välillä sekoittaen. 1/4 suklaasta jätetään yhdeksi tai kahdeksi isoksi palaksi, jotka lisätään sulaan suklaaseen myöhemmin. (1/8 tl suolaa). 1/8 tl suolaa)
Joulu alkaa lähestyä, joten päätin kokeilla hyvissä ajoin suklaakonvehtien tekemistä itse. Suklaa täytyy temperoida konvehteihin ja koska en ollut aikaisemmin tehnyt sitä, katsoin ohjeita Kinuskikissalta
/. /. O. n. p. a. h. o. l. u. t. s. k. r. e. i. j. y. v. ä. m. A. ,. d. b. g. E. T. K. ö. f. 2. 5. (. -. &. ). 3. 4. 1. c. S. P. J. H. L. 8. 0. 7. V. d l. m l
Eilisestä luukusta paljastui ohjeita suklaatryffeleihin ja tänään onkin vuorossa suklaakonvehdit. Nämä ovat hieman työläämpiä valmistaa, sillä suklaa kannattaa ehdottomasti temperoida
Kirjassa olisi paljon kokeiltavaa, mutta salmiakki ja lakritsa kun on meidän suosikkeja, niin testiin pääsivät suklaakonvehdit valuvalla salmiakkisydämellä
Paloittele suklaakonvehdit ja lisää täytteeseen. Vaihda dominot tarvittaessa gluteenittomiin ja/tai munattomiin suklaakekseihin, joita löytyy ruokakaupoista gluteenittomien tuotteiden hyllystä
vielä jokaisen jälkiruokapurkin päälle yhdet suklaakonvehdit. - Suklaakonvehdit saattavat sisältää pieniä määriä gluteenia, joten varmista sopivatko ne kaikille herkuttelijoille
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.