Suklaaleivos (Chokladbiskvier) Gluteeniton
Riuden Keittiö
Riuden Keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 400 g Manteli
  • 3 valkuaista
  • 300 g voita tai margariinia
  • 2 1/4 dl tomusokeria
  • 3 keltuaista
  • 1-2 rlk tummaa kaakao jauhetta
  • 1/2 dl vaniljakiisseliä tai
  • 50 g sulatettua suklaata joukkoon
  • tummaa tai valkoista suklaata
  • 1/4 dl ruokaöljyä
  • 30 g sulatettua kookosrasvaa
  • 4 cm
  • 30 min
  • 175 asteessa uunin keskitasossa
  • 15- 20 min
  • 30 min
  • 15 min pakaste

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.