Kakkua. Mä jo alkuviikosta paljastin kuvan ihanan potkivasta chili-suklaakakusta. Kakusta, jonka idea on muhinu mun päässä jo pitkään sillä mähän rakastan kyseistä komboa yli kaiken
Kylläpäs meillä on taas herkuteltu. Tämäkin piiras meni ihan vain kotijoukkojen massuihin. Muistelin mielessäni ja kaihoisasti viimekesäisiä mustikkaleivoksia ja päädyin tekemään niistä kirpeän puolukkaisen version
Olihan se taas pitkästä aikaa raakaleivontaakin harrastettava. Miten se ajatuksena tuntuukin etukäteen niin vaivalloiselta, mutta todellisuudessa on kuitenkin helppoa ja vikkelää
Hapokasta puolukkaa ja lempeän vaniljaista cashewkermaa, nam. Tuohon kun lisää vielä vähäsen makeaa ja pehmeää banaania, niin alkaakin olla aika ihanasta välipalasta kysymys
Mustaherukanlehtijuomaa voi näemmä aivan hyvin tehdä myös raakana. No tulihan se kesä viimein. On taas aika vaihtaa höyryävät teekupposet kylmiin juomiin
Tämän postauksen bloggeri siis hukkasi enkä vielä ole saanut takaisin. Janna oli niin ihana ja lähetti minulle kadotetun postauksen takaisin, joten tässäpä tämä
Ensimmäisen tavisleivontatortun jälkeen inspiroiduin tekemään saman myös raakana. Ja sama raakana. Useimmiten meillä ahmaistaan kaikki liikenevät mansikat ihan sellaisenaan
Tämän päivän kokkailuissa oli mukana minunkin mittapuullani poikkeuksellisen monenlaisia kasviksia. Osasyyllisenä lienee vasta ollut luomupiirin toimituspäivä, joka tarjosi taas kerran kassin täydeltä herkkuja
Sitruuna on haastava raaka-aine raakana, sillä kitkeryydessään se se helposti tuntuu ikenissä ja kitalaessa saakka eikä sitä kuitenkaan haluaisi upottaa sokeriin makeuden saamiseksi
Kukapa ei myöntäisi, että taikina maistuu usein paremmalta raakana kuin paiston jälkeen. Tämä resepti ohitti kaikki suunnittelemani päivitykset, koska tämä oli yksinkertaisesti pakko saada jakaa kanssanne välittömästi
Tosin kukkakaali on mielestäni todella hyvää näissä salaateissa myös raakana. Pidän tosi paljon erilaisista ruokaisista salaateista ja niitä tuleekin tehtyä todella usein
Tämä Chorizo raaka-makkara pääsee parhaiten oikeuksiinsa grillattuna tai paistettuna ja valmiit makkarat voi pakastaa raakana sopivan kokoisissa osissa ja ottaa pakkasesta esiin tarpeen tullen grillikauden mittaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.