Suklaata ja vaahtokarkkimassaa
Katliina's Corner
Katliina's Corner
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 10-12 palaa
  • 100 g kermaviiliä
  • 2 munaa
  • 110 g voita sulatettuna
  • Tumma suklaatäyte (kahteen väliin)
  • 125 g voita huoneenlämpöisenä
  • 100 g mascarpone- tai maustamatonta tuorejuustoa
  • 0,6 dl tummaa kaakaojauhetta
  • 3 dl tomusokeria
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Valkosuklaatäyte (yhteen väliin)
  • 200 g valkosuklaata
  • 70 g kuohukermaa
  • 15 g hunajaa
  • 15 g suolatonta voita
  • Valkosuklaakuorrute vaahtokarkkimassan alle (mikäli haluat yksinkertaistaa, tee tätä kuorrutetta 1,5-kertainen määrä ja korvaa yllä oleva valkosuklaatäyte tällä kuorrutteella)
  • 100 g valkosuklaata
  • 50 g huoneenlämpöistä suolatonta voita
  • 100 g mascarpone- tai maustamatonta tuorejuustoa
  • 1-2 dl tomusokeria
  •  
  • Itse käytin massaan
  • 300 g valkoisia Haribo Chamallows -vaahtokarkkeja
  • 6 dl tomusokeria (Kinuskikissan ohjeen mukaisesti pöytään kopsutettuna eli tiivistettynä)
  • 2 rkl vettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.