Suklainen kesäkurpitsakakku kirsikoilla
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Suklainen kesäkurpitsakakku kirsikoilla
  • 18 cm irtopohjavuoallinen
  • Taikina
  • ½ isosta kesäkurpitsasta
  • ½ dl mantelimaitoa
  • ½ dl kookosöljyä
  • 1 rkl omenaviinietikkaa
  • 3/4 dl tummaa kaakaojauhetta
  • 2 dl täysjyväspelttijauhoja
  • 1 dl kaurajauhoja (jauhettu kaurahiutaleista
  • 3/4 dl kookossokeria
  • 1 tl leivinjauhetta
  • ½ tl ruokasoodaa
  • ½ dl suklaahippuja
  • Kuorrute
  • 1 tlk kookosmaitoa (jääkaappikylmänä)
  • 100 g tummaa suklaata (esim. Panda)
  • 1 rkl vaahterasiirappia

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.