M. a. i. n. t. s. e. m. ,. ä. o. l. u. v. k. r. j. h. g. ö. p. y. z. -. K. L. d. A. T. F. 6. 3. 1. 2. P. S. E. R. f. J. V. N. I. b. c. w. C. x. Y. q. '. O. W
Mukaan viikottain syötävät -listalle ovat päässeet kukkakaalin lisäksi jo esimerkiksi parsakaali, valkosipuli, paprika, chili ja tietenkin tämä majesteettinen kananmuna (okei, piilomunana ja vähäisenä määränä, mutta kuitenkin
2 dl majoonesia (tee itse tai käytä valmista). Löysin tämän reseptin netistä englanninkielisenä ja ajattelin tehdä oman versioni ja suomenkielisen ohjeen koska nämä ovat mitä mainioin suupala mihin tahansa, illanistujaisista hienompiinkin juhliin
Nytkin laitoin kaksi kananmunaa kulhoon, pieni ripaus suolaa, vatkaus ja lusikkaa apuna käyttäen sain kananmunaa jokaiseen ohukaispannun syvennykseen (jos lettupannu valurautainen niin kuin mulla, niin tilkka öljyä yhteen syvennykseen ja siitä silikonisella sudilla muihin syvennyksiin) suht´koht saman verran taikinaa kaikkiin
Ihana ilta ♥ Ja ei pelkästään tuon ilman takia, vaan myös ruoka & seura oli hyvää. Täytetyt kananmunat8 kananmunaa3 rkl majoneesia3 tl hunaja-dijonsinappia2 rkl ruohosipulia (silputtua)suolaa & pippuriaKoristeluun
(. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. P. i. e. n. t. a. u. o. j. ä. l. k. N. s. m. ö. y. v. h. d. ,. A. &. p. g. M. r. -. 1. V. /. ). O. 2. S. f. Y. K. ". x. b. R. L. J. I. c. H. T. E. 5. 0. 3. 4. G. z. 6. w. 7. 8. 9. ½. #. _. D. =. Q. C. U. B. l l. t l. d l. h t
(. (. (. (. (. (. (. (. (. (. (. K. u. v. a. M. o. r. g. e. f. i. l. _. p. h. t. s. T. ä. n. N. k. -. ). m. ö. y. j. P. A. d. ,. E. S. 4. &. H. O. 1. 2. L. Y. 3. ". /. b. G. V. F. I. D. *. B. x. J. U. 0. 5. R. ½. °. C. w. #. c. / g. t l. d l
1. Hyydytetyt kananmunat. Kuumenna vesi, etikka ja suola kiehuvaksi matalassa, suuressa kattilassa. Alenna lämpöä niin että vesi vain juuri ja juuri poreilee
Klassikon paluu aamiaispöytään eli kananmunat à la Benedict. Tarinat historiasta vaihtelevat mutta vaikkapa näin eli annos luotiin alun perin Delmico’s- -ravintolassa Manhattanilla ja nimensä annos sai Benedict-nimiseltä kanta-asiakkaalta, joka ei löytänyt listalta mitään mielenkiintoista ja pyysi hovimestaria tekemään kyseisen annoksen
Loistava oivallus joltakin (alkuperä ei ole tiedossa, ehkä Ruotsista) tehdä pastaa uunissa. Ensimmäisellä kerralla surauteltuani taikinan valmiiksi, kaadoin sen suoraan leivinpaperin päälle ilman turpoamisen odotusta kulhossa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.