Laatikon valmistaminen ja varsinkin kypsennys vaatii aikaa. Itsetehty kaalilaatikko on paras kaaliruoka mitä tiedän ja näin ollen se kuuluu ikisuosikkeihin
Tässä olisi siis sellainen pohja, ja gluteeniton vieläpä. Hetki siinä menikin, että sai aikaan juuri sopivan pitsapohjan, mutta luulempa että tällä ohjeella tulen tekemään jatkossa kaikki pitsat
Vaivaa taikinaa hetki jotta saat sitkon. kuivahiivaa. Sekoita vesi, kuivahiiva, kananmuna, sokeri, suola, kardemumma, öljy ja 7 dl vehnäjauhoja. Leivo pulliksi, kohota valmiita pullia toiset 30min voitele ja paista 225'c n. 10-15min (uunista riippuen). Usein leivon myös välikohotuksen jälkeen pullat valmiikiksi, kohotan 40min -> voitelen ja ja paistan. 10min-15min (uunista riippuen) 5dl lämmintä vettä (+42'c). 2 pss kuivahiivaa
Tämä piirakkaon todella ruokaisa ja sopii hyvin esimerkiksi lounaaksi salaatti kaverinaan. Ihan hei kahvilatasoa, sanoi avioimies eikä sanallakaan maininnut "gluteenitonta makua"
Jos ei muuta, niinon tämä kyllä paras ohje jolla minä olen koskaan porkkanakakkua tehnyt. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään ja kääntele seos munavaahtoon
I. h. m. i. s. l. ä. o. n. u. r. j. a. t. e. k. y. p. N. ,. g. ". v. E. K. P. ö. T. Ä. M. O. A. V. L. S. U. R. H. -. 4. 5. d. 2. 0. 1. /. (. B. å. ). c. 7. 3. d l. t l
Juusto on helpompi raastaa kohmeisena ja jääkylmänä se ei myöskään tummu uunissa liian nopeasti. Älä käytä levittämiseen veistä tai muuta työkalua jossa on teräviä kulmia jottei pizzapohjaan tule reikiä
Kiehauta ja lisää sittenjoukkoon hyvin huuhdellut linssit. Mutta tämä onniin herkullista, että silloin voin tehdä vaikka uuden satsin jos ja kun tämä on tullut jo syötyä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.