P. ä. s. i. n. k. o. a. l. e. m. h. u. p. J. y. r. S. H. K. t. ö. V. I. b. j. v. T. ,. d. L. Ä. Y. E. A. N. O. R. D. U. C. 4. 1. 5. 0. g. f. 3. 2. c. M. 6. -. d l
R. u. o. a. n. l. i. t. p. r. h. m. ä. v. k. e. y. ö. A. s. d. S. ,. T. j. w. K. L. f. -. F. g. E. P. U. N. I. J. M. Ä. O. Y. D. 4. b. 0. 7. 5. 2. (. ). V. 1. 3. c. z. d l
Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Maldonin ja Tabascon kanssa. Pääsin mukaan Maldonin ja Tabascon järjestämään ihanaan kokkikouluiltaan muutaman muun bloggaajan kanssa Gohan Wine Bariin
Pitkä aika on kulunut edellisestä postauksesta. Tässä välissä on kyllä kokkailtu kaiken näköistä mutta huomaan nyt tekeväni paljon näitä samoja juttuja mitä kesänkin aikana
Kaadan maidon kuppiin pienen sihvilän läpi. Suomessa vietetään kuulemma lihatonta lokakuuta. Meidän syyskuumme sekä alku-lokakuumme oli aika lihaton monestakin syystä
Pulkkamäki ja pulla, niistä on varmasti monen alkava viikonloppu tehty. Niin myös meidän. Mutta tänä vuonna meidän perheen laskiaispulla muutti muotoaan perinteisestä pullasta puustiksi
Mä käyn henkilökohtaista juures-kasvis-salaatti-sotaa. Olen mielettömän laiska niitä tekemään ja jopa mielettömän huono ottamaan vaikka salaattia lautaselle, jossain lounaspaikassa (no, koska ne ei kyllä herätä useimmiten ruokahalua)
Tuo ainainen kysymys, joka tulee vastaan joka viikko. Jos olen aktiivinen, teen yleensä ruokalistoja moneksi viikoksi eteenpäin, sillä se helpottaa arkea ihan älyttömän paljon
Sitten useampaan otteeseen syödään omia kokkailuja ja juodaan halutessa baarin antimia. Time for Lime on Koh Lantan ensimmäinen kokkauskoulu ja sen voitot menevät paikallisen eläinsuojelukeskus Lanta Animal Welfaren hyväksi
Teen harvoin samoja ruokia montaa kertaa, sillä olen vaihtelunhaluinen kokki. Siksi tämä resepti on poikkeuksellinen – olen tehnyt sen reilusti yli kymmenen, todennäköisesti liki 20 kertaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.