M. e. i. l. ä. o. t. n. h. a. s. m. u. k. v. p. b. r. y. P. j. ,. I. J. ). T. d. A. (. E. ö. S. N. R. L. -. f. B. C. c. 9. 5. 0. g. 3. ½. 1. 8. 2. K. O. +. V. r k. k p. m i. d l. t l
Ensimmäiselle viininmaistelulle leivoin kaksi mehevää sipulipiirakkaa. Sipulipiirakka. Sipulipiirakan sipulit haudutetaan ihanan makeiksi tehden piiraasta mehevän ja maukkaan
Meidän viinialueella syödään sipulipiirakkaa Federweißer- juoman kanssa. iso uuninpellinenPohja. 500 g jauhoja30 g öljyä30 g hiivaa1 tl suolaa250 g kädenlämpöistä vettäTäyte
Pissaladiere on eteläranskalainen herkku, jota myönnän leipovani liian harvoin. Toisille siitä tulee mieleen arvatenkin kesä ja lomareissut, itse syön sitä läpi vuoden niin Ranskassa kuin kotonakin
Monet ellei lähes kaikki myslireseptit alkavat ripittämällä lukijaa kaupan myslien, murojen ja varsinkin muromyslien epäterveellisyydestä, joten tätä reseptiä en aikonut aloittaa sillä tavalla
S. i. p. u. l. r. a. k. m. s. t. o. n. e. ä. j. y. M. h. v. J. ö. O. ,. ). -. b. g. P. 3. d. 1. T. ½. (. 2. C. F. c. K. E. L. V. 0. 5. *. %. ) l. d l. t l
Sipulipiirakka on resepti jota tehtiin koulussa, kun opiskelin sosiaaliohjaajaksi. Suolaiset piirakat on mukavia tehdä ja ne on käteviä illanistujaisiin tai vaikkapa päivällisenä hyvän salaatin kera
Sunnuntai on hedonistien suosikkipäivä. Se on painostavaa alkusoittoa maanantaille, joten jokainen nautintoa tavoitteleva haluaa peitota alkavan arjen paineet esimerkiksi silmittömällä mässäilyllä
Tämän ihanan ohjeen löysin 80-luvun The Hare Krishna book of Vegetarian Cooking -keittokirjasta, joka on paras tekemäni ilmainen kirjalöytö entisen työpaikkani kirjakierrätyksestä
Korianteri - Aasialaista ruokaa suomalaisessa keittiössä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.