Mutta nyt reseptiin niin kerkiätte leipoa vielä vaikka iltateelle ihanaa tuoretta leipää. Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja
K. o. k. t. a. l. v. e. n. r. p. m. i. s. j. ä. u. h. E. ,. N. y. Y. M. ö. T. -. d. B. S. J. O. g. b. V. 7. 2. 0. 5. 3. (. ). P. 1. 8. L. H. c. F. –. 4. +. /. d l. t l
Piti kokeilla tällaistakin iltapalaversiota. Taikina on sama kuin mitä itse käytän pizzaa tehdessä. 2dl vettä2rkl öljyä1rkl sokeria1tl suolaa5dl vehnäjauhoja2tl kuivahiivaa
Eräs juhannusvieraistamme toi mukanaan gluteenitonta leipää, jota minunkin täytyi päästä maistamaan. Kivikauden leipä yllätti aivan täysin ja herkullista leipää oli saatava heti lisää vielä toinenkin viipale
T. ä. m. n. a. u. i. e. r. s. p. t. l. ö. y. A. B. g. k. j. J. o. O. h. v. f. S. ,. M. V. F. 5. d. 1. 2. /. (. ). +. K. ". R. -. 4. 0. L. Ä. H. 6. 7. 3. E. N. P. ♥. i l. d l. t l
A. j. a. t. u. s. ä. h. n. p. i. r. k. v. l. m. e. y. d. P. o. -. K. ,. ö. H. L. J. g. (. /. ). M. T. V. 1. 2. 3. b. 4. 0. f. S. x. c. 7. 5. °. C. E. D. / l. d l. g )
Paina pieniä kuoppia leipään ja voitele se oliiviöljyseoksella. Paista leipää uunin keskitasolla 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes leipä on saanut kauniin värin
luvassa ei ole tällä kertaa sokerisen makeita herkkuja, vaan itsetehtyä leipää, joka sisältää runsaasti kuituja ja ravinteikkaita siemeniä ja joka valmistuu perinteisiä sämpylöitä nopeammin uuninpellille taputtelemalla
Tähän leipäohjeeseen todella kannattaa tarttua, sillä uunista tullutta rapeakuorista ja kaunista leipää katsellessa leipurin olo on lähes yhtä ylpeä kuin äidillä, joka katsoo juuri ilman apupyöriä ajamaan oppinutta esikoistaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.