Kaikki tietävät, kuinka elämä voi olla toisinaan yhtä härdelliä. Viimeiset pari viikkoa ovat olleet meillä jälleen semmoista pyöritystä, etten ole oikein pysynyt menossa mukana
Pestopasta (tai pistou) on suosikkiruokiani nopean ruoanlaiton saralla. Aiemmin blogissa on tehty pestoa nizzalaiseen tyyliin, mutta tällä kertaa vuorossa oli pesto ligurialaiseen tyyliin
Tyttö ei niin välitä pestopastasta, joten valmistin hänelle ihan normaalipastaa. Itse sen sijaan rakastan pestopastaa ja onneksi sain herkutella sillä vielä seuraavana päivänä töissäkin
Kuinka monen mielestä lapsuuden leivonnassa oli parasta se, kun sai syödä raakaa taikinaa. Mä ainakin rupesin usein leipomaan ihan vaan siksi, että sain maistella taikinaa - taikinahan oli usein jopa paljon parempaa kuin uunista tullut valmis leivonnainen
Pestopasta on minun oma suosikkini, mutta meillä eivät muut siitä oikein pidä. Tämä punainen pestopasta on tosi helppo ja herkullinen arkiruoka, josta voi myös tuunata omanlaisen
Hei vaan ja epävakaiset toukokuu-terveiset. Vappuaamun lumisateeseen herääminen tuntui jotenkin absurdilta, mutta kun samainen sää on jatkunut jo koko viikonlopun läpeensä, ei mikään oikein jaksa enää yllättää
Ennen en pitänyt sunnuntaipäivistä, tai siis siitä, että ne loppuivat aina kesken. Tylysti päättyivät siihen, että oli kaiveltava työpapereita esille, orientoiduttava alkavaan viikkoon, tehtävä juttuja ”alta pois” ja kun vielä maanantai oli kandiseminaarin päivä, oli joko valmisteltava opetusta tai luettava opinnäytetöitä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.