Nytkään ei ollut ajatuksissa tehdä sellaista, pikainen piirakka kun piti vain tehdä. Mutta kun satuin kaupan hyllyllä huomaamaan schwartzwaldin kinkkua niin ajattelin antaa teille vinkkiä että kokeilkaapa sitä piirakkaan
Minun vastuulle jäi suolainen puoli. Tein kahta erilaista piirakkapohjaa. (1 piirakkaa varten). Paista uunissa noin 30 minuuttia, kunnes piirakka on kypsää. 1 piirakkaa varten)
Nopea suolainenpiirakkapohja. Olen syönyt piirakkaa ,sekä itseni että muiden tekeminä, monenlaisilla erilaisilla täytteillä ja aina on ollut älyttömän hyvää
Suolainenpiirakka. netistä tällaisen piirakkaohjeen, ja sitä soveltaen tein kaksi piirakkaa, toisen kinkku-aurajuustotäytteellä ja toisen feta-kasvistäytteellä
P Parhaiten piirakkaa saa leikattua, kun sen antaa hieman jäähtyä. Sekoita kaikki aineet kulhoon (vain 1pss juustoraastetta), ja lusikoi seos uunipellille leivinpaperin päälle
Kauli uunipellille leivinpaperin päälle. Iltapalaksi taas piirakkaa. Pohjan ohje Open cafelta. Kokeilin cuisinen tilalla créme bonjour savuporoa, johon sekoitin purkin créme fraichea, niin sain siitä vähän löysemmän
Mietin ensin, että voiko tällaista leivontablogiin laittakaan, sillä tämä on hävyttömän helppoa ja nopeaa tehdä, MUTTA koska tämä on myös niiiiin herkullista- oli pakko
kinkku-juusto-sipuli piirakka. Voit toki tehdä minkä tahansa piirakkapohjan tähän, mutta itse olen nyt muutaman kerran käyttänyt tuota Vuohelan herkun (farina) valmista
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.