Suolaiset kreikkalaiset täytetyt täysjyväletut
Ruokasurffausta
Ruokasurffausta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Täysjyväletut (n. 15 kpl)
  • 1 litra maitoa
  • 4 kananmunaa 2 rkl öljyä
  • 4-5 dl täysjyväjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • Sekoita kaikki aineet keskenään ja anna taikinan turvota puolisen tuntia ennen paistamista. Paista letut voissa tai öljyssä kauniin kullan ruskeiksi.
  • Kreikkalainen jauheliha-fetatäyte
  • 500 g naudan jauhelihaa
  • 200 g Filos fetaa
  • 200 g valkosipulituorejuustoa / creme fraichea
  • 1 puntti basilikaa
  • 1 puntti lehtipersiljaa
  • 2 pientä tai 1 iso sipuli
  • 1 yksikyntinen valkosipuli
  • ½-1 tl chilirouhetta
  • 1 tl kuivattua oreganoa
  • mustaapippuria myllystä
  • suolaa
  • savupaprikajauhetta

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.