Suomalainen, kermainen herkkusieni-poronkäristys uunissa paadetun juuresmuusin kera
Hiidenuhman keittiössä
Hiidenuhman keittiössä
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 000 uutta työpaikkaa Suomeen, jos jokainen suomalainen ostaisi kuukaudessa
  • 750 g poron käristelihaa
  • 200 g pekonia tai luutonta siankylkeä silputtuna
  • 200 g herkkusieniä siivuina
  • 2 sipulia silputtuina
  • 1 –2 dl vettä
  • 1 dl lehtipersiljaa tai lipstikkaa silputtuna
  • suolaa ja mustapippuria
  • 3 tomaattia 0,5 pieni sipuli silputtuna
  • 2 rkl lehtipersiljaa hienonnettuna
  • 1 rkl öljyä
  • 1 tl valkoviinietikkaa
  • suolaa ja mustapippuria
  • 400 g porkkanoita
  • 300 g lanttua
  • 200 g palsternakkaa
  • 1 punasipuli lohkoina
  • 0,5 dl öljyä
  • suolaa
  • 2 rkl lehtipersiljaa tai lipstikkaa silputtuna

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.