Pannacotta on peri-italialainen jälkiruoka. Sana itsessään tarkoittaa keitettyä kermaa. Suomalaisen twistin tämä pannacotta saa mansikaraparperihyydykkeestä kermakerroksen päällä
Kolmen maidon kastike5 dl makeuttamatonta maitotiivistettä5 dl makeutettua maitotiivistettä5 dl paksua kermaaSekoita kaikki ainekset ja laita "kastike" jääkaappiin. Arequipe on oikeastaan kinuskikastiketta, mutta Meksikossa se tehdään Dulce De Lechestä(Tunnetaan myös nimillä Arequipe ja Manjar Blanco)Tähän kakkuun käytettävä Arequipe-kastike tehdään ottamalla 2 1/2 dl "maidon makeutta" ja sekoittamalla se juoksevaksi lisäämällä 1 dl lämmintä täysmaitoa
Palak Paneer - intialainen pinaattijuusto. Paneer-juusto on yksinkertaista tehdä itsekin, mutta tässä nopea versio, johon käytin suomalaisen pientilallisen kotijuustoa ja se toimi erinomaisesti tässä Paneer-juuston tilalla
Ystävä oli tulossa kylään ja yhtäkkiä meninkin ihan lukkoon ruokasuunnitelmien kanssa. Ja koska olin nimenomaan kutsunut hänet syömään, niin olihan sitä jotakin keksittävä
H. e. l. m. i. k. u. n. r. o. a. h. s. t. M. x. c. ,. j. ä. ö. g. -. b. y. d. p. T. J. v. Y. S. 5. 9. 0. 7. 1. 8. (. K. ). ½. /. 4. 2. V. L. 3. →. ←. t l. m l. d l
Lisää jauhoseos taikinaan vuorotellen maidon kanssa. Laskiaisena pullalla nautiskeluun lisätään herkuttelukerrointa laittamalla täytteeksi mantelimassaa/vadelmahilloa ja tietenkin runsaasti kermavaahtoa
Lisää jauhoseos taikinaan vuorotellen maidon kanssa (suosittelen siivilöintiä. Näitä perinteisempiä leivontareseptejä toivotaan aika usein, joten pitkästä aikaa yksi sellainen
Lisää jauhoseos vuorotellen taikinaan maidon kanssa. Pääsin leipomaan 6-vuotis syntymäpäiville vaaleanpunaisia herkkuja ja tarjottavaksi lähtivät minikuppikakkujen lisäksi nämä suloiset vadelma-vaahtisleivokset
Kondendoidun maidon ja glukoosisiirapin ansiosta jäätelö ei jäädy kivikovaksi möykyksi, vaan koostumus muistuttaa yllättävän paljon oikeaoppisesti valmistettua jäätelöä
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.