1 tl
leivinjauhetta (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
2
liivatetta (liota kylmässä vedessä)
1 dl
vispikermaa (vaahdota)
3/4 dl
tomusokeria
1 prk
(250 g) mascarpone-juustoa (lisää kermavaahdoon sokeri ja juusto)
1½
valkuaista (vatkaa vaahdoksi ja lisää täytteeseen)
sinistä tomuväriä
½ dl
Baileys-appelsiinikrokanttikermalikööriä (kuumenna puolet likööristä ja sulata liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteeseen, lisää toinen puolisko likööristä täytteeseen)
Sydänsurujen kakku. Tämän ohjeen oli siskoni työkaveri löytänyt netistä. Kävin tutkimassa ohjeen printissä ollutta linkkiä, mutta lähdesivustoa ei enää ollut olemassa
N. y. t. o. n. j. k. u. h. e. r. v. a. i. d. ä. l. m. p. -. ". T. s. ,. K. Y. ). O. g. 5. 0. 3. (. 1. /. 2. H. ö. M. V. S. P. L. ∅. c. °. C. A. I. +. / l. r k. d l. t l. c m. m i
* 100g mantelirouhetta. 100g mantelirouhetta. Huomenna juhlitaan Runebergin päivää. Viime vuonna julkaisin helppojen ja maukkaiden ruunareiden ohjeen, nyt vuorossa kuivakakku Runebergin tapaan
Sokerikreemi100g huoneenlämpöistä voita3,5dl tomusokeria1-2 rkl vettä tai maitoaVatkaa huoneenlämpöinen voi täyteen tilavuuteen ja lisää sen jälkeen tomusokeri siivilän samalla vatkaten
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.