Suomi 100 -kakku (sisällä Suomen lippu)
Täykkäri
Täykkäri
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 2 munaa 3/4 dl sokeria (vaahdota munat ja sokeri)
  • ½ dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta (sekoita kuivat aineet ja lisää taikinaan)
  • 2 liivatetta (liota kylmässä vedessä)
  • 1 dl vispikermaa (vaahdota)
  • 3/4 dl tomusokeria
  • 1 prk (250 g) mascarpone-juustoa (lisää kermavaahdoon sokeri ja juusto)
  • valkuaista (vatkaa vaahdoksi ja lisää täytteeseen)
  • sinistä tomuväriä
  • ½ dl Baileys-appelsiinikrokanttikermalikööriä (kuumenna puolet likööristä ja sulata liivatteet siihen, kaada ohuena nauhana täytteeseen, lisää toinen puolisko likööristä täytteeseen)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.