K. i. s. a. p. t. o. E. l. v. k. n. e. r. m. u. h. ,. y. ä. j. d. B. g. V. S. -. N. P. f. 1. 6. 8. 5. c. 2. 3. ö. ½. L. 0. (. ). H. O. R. W. F. s l. d l
Koska edellisestä kokkailusta on aikaa enkä nykyään käytä liemivalmisteita, lähdetään tässä ohjeessa kuhasta ja kasviksista liikkeelle ja keitetään kalaliemi itse
Välillä kuhaa tuntuu tulevan ikkunoista ja ovista, toisinaan taas sitä saa vaan kaupan tiskiltä, jossa hinta on suolainen - keskimäärin noin 22 euroa kilolta
4-6 annosta) 1l lientä (1l vettä + 3-4rkl hummerifondia) 1rkl oliiviöljyä 1 iso tai 2 pientä sipulia hyvin hienonnettuna 2 valkosipulin kynttä hyvin hienonnettuna 1 varsisellerin varsi hyvin silputtuna 400g risottoriisiä (Arborio
Parsaa sen pitää keväällä olla, niin ja kuohuvaa. Parsafriikit jakaantuvat kahteen leiriin. valkoisen ja vihreän parsan faneihin ja aina on tietysti olemassa ne kolmannet, jolle käy kaikki
Maukkaat rosmariiniperunat ovat valtavan hyviä ja chilillä terästettynä maku vain paranee. Mieheni valmisti perunat uunissa mutta ensi kerralla ajattelimme tehdä nämä perunat grillissä, varmasti toimivat hyvin niinkin
Kolme yötä vielä ja sit viimeistään tarvii olla sinappii. Mut se homma hoituu helpommin kuin moni muu juttu ja tällä reseptillä tuli tosi hyvääkin vielä
Otin vuosi takaperin tehtäväksemme kokata seuraavien kahdentoista kuukauden aikana ainakin kerran kuussa kotimaista kalaa, eri lajeja ja eri tavoin valmistettuna
Olemme valmistaneet cevicheä lohesta, siiasta ja kuhasta hieman eri resepteillä. Havahduin siihen, etten ole aikoihin julkaissut menua, vaikka lauantai-iltaisin meillä on lähes poikkeuksetta tapana syödä alku-, pää- ja jälkiruoka
Moikka ja kivaa kesäpäivää kaikille. Kuumalla maistuu mielummin raikkaampi ruoka raskaan sijaan. Meillä on nyt kolmena päivänä ollut salaattia + kanaa tai kalaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.