E. n. s. i. m. e. a. t. o. k. S. u. d. y. M. P. l. c. ,. r. -. ä. v. p. j. ö. Ä. 1. 3. h. (. ). R. A. C. K. L. N. 0. 2. g. 4. 5. f. T. H. V. G. W. /. Y. O. b. 6. ". 9. J. B. w. d l. t l. k g
Uuden vuoden juhlintaan olin valinnut pakastimessani olleen hirvenpaistipalan, jonka olin saanut Museokadun sienikummiltani Elisalta ja säästänyt sitä jotain erityistä reseptiä varten
HAMPURILAINEN AURAJUUSTOHOLLANDAISELLA JA KARPALOMAJONEESILLA. Hampurillainen, tuo bratwurstin ja oluenhajuisen Saksalaisen keksintö on mahtavaa mäsäytys ruokaa viimeisen päälle
Nyt on jo vaihdettu paleovapaat takaisin Soppa&Salaatti -linjalle. Kerrosta alempana sijaitsee aika perinteinen laivakahvila Coffee & Joy, jossa voi käydä mutustamassa hieman huikopalaa, mm
Nyt on kuulkaas hirvi hienossa muodossa. Tässä on sama makumaailma kuin karkkipossussa, liha tosin ilman friteerausta, mikä olisikin ihan turhaa, kuten olen todennut jo aiemmin
Koska kauppojen ja torien tarjonta on Helsingissä niin kovin erilaista Espanjaan verrattuna, ei viime aikoina ole tullut paljoakaan kokattuja mustekaloja, simpukoita ja muita Espanjan keittiössä usein nähtyjä herkkuja
Kesän kotimaanmatkailukausi on avattu ja ensimmäiset nurkkakuntien tapahtumatkin tsekattu. Eihän me kauheasti yleensäkkään matkustella, varsinkaan mihinkään kauaksi
Ihanaa viikonloppua. nyt kun suurin osa on juuri ja juuri saanut aamiaisen / brunssin / lounaan syötyä, voikin ryhtyä jo miettimään mitä tekisitte ruoaksi tänään illalla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.