Se on jo maaliskuu. Haluan nostaa jälleen yhden helmen mun reseptiarkistoista, nimittäin tämän viiden ainesosan suklaakakun joka on paitsi jauhoton myös ilman valkoista sokeria
Bongasin Uusia Tuulia-blogista helpon gluteenittoman kakun ohjeen. Halusin kokeilla oliko kakku yhtä helppo ja taivaallinen kuin mitä blogissa hehkutettiin
Tupperware-esittelyn yhteydessä esittelijä teki suklaakakkua mikrossa. Kakun taikinan sekoittamiseen meni pari minuuttia ja valmista tuli kolmessa minuutissa mikrossa
A. p. u. k. o. i. n. s. y. t. m. ä. v. l. e. r. a. I. d. h. K. -. b. g. ,. j. ö. T. O. H. P. 1. M. 2. 5. 3. /. 4. 0. (. ). V. c. S. L. 6. F. 9. f. N. J. d l. t l. S u
keittoihin, patoihin, pastoihin ja kastikkeisiin muun muassa, mutta halusin testata sen ominaisuuksia makeassa leivonnaisessa ja päädyin tekemään siitä suklaakakkua Terveellisten herkkujen tyyliin
Ylen sivuilta voi nyt tarkkailla, mikä on lihan kotimaisuusaste ravintoloissa. Pääsiäisenä saa luvan kanssa mässäillä suklaisilla leivonnaisilla ja makeisilla
Minusta ainakin tuo yhdistelmä kuullosti niin suussasulavalta, että pakkohan sellainen oli leipoa. Näin jälkikäteen ajateltuna en käsitä, miksi tein niin, sillä alkuperäinen ohjeen suklaisuus oli niin herkullinen
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.