Classic chocolate cupcakes . Selailin läpi reseptejäni muutama päivä sitten ja huomasin että minulta puuttuu kokonaan perinteisten suklaakuppikakkujen ohje kokoelmastani
Kaulitse marsipaani tomusokeria avuksi käyttäen suurikokoiseksi ja ohueksi matoksi. "1928 Pekka ja Anni Aschan avasivat Turkuun ranskalais-venäläistyylisen leipomo- ja konditorialiikkeen, jonka yksi suosituimmista tuotteista oli käpykakku
Iloleipuri lähetti muutaman ihanan vuoan, joista pääsi ensimmäisenä kokeiluun kakkuvuoka classic. Kuivakakut ovat kinkkisiä, sillä niistä joko pitää tai sitten ei
classic ja vital). Viime viikonloppuna oli tuttavani häät. Sain suuren kunnian tehdä sinne kaikki tarjoilut (paitsi riisipiirakat, munavoi ja piirakoiden kaveriksi lohta, tulivat morsiamen vanhemmilta)
Suurin syy tykätä kääretortusta on se, että pohjan osuus on aina suht pieni verrattuna täytteeseen. Äitini joskus laukoi, että miksei Magnumin tai Classicin sijaan voi ostaa litran jäätelöpakettia ja syödä samalla Fazerin sinistä, ajaa kuulemma saman asia
200 g salaattijuustokuutioita (Apetina classic). Helppoa ja pikaista ruokaa ja ah niin maukasta. P. Feta ja valkosipulilla maustettu oliiviöljy tekevät tästä pastasta superherkullisen ja ihanasti makuhermoja hivelevän
Käytin neulepantaan Rowanin Kid classic -lankaa ja 3,25 mm puikkoja. Panta on myös tosi lämmin, koska Kid classic on 70% lampaanvillaa, 26% mohairia ja 4% nylonia
Paketti sisältää yhteensä viidet Fiskarsin Classic -sakset (paperisakset, oikeakätiset yleissakset, teräväkärkiset kaarevat sakset, keittiösakset sekä kääntösakset) ja saksienteroittimen (arvo yhteensä 98,90 euroa)
The Niçoise is a classic of the Provence. Nizzan salaatti on samaisen kaupungin mukaan nimetty klassikkosalaatti, jonka aineksina käytetään tavallisesti tonnikalaa, vihreitä papuja, anjovista, keitettyä kananmunaa, tomaatteja, perunaa ja lehtisalaattia
decided to try out the classic way of making liquor. "Maittavaa likööriä on mukava maistella pimenevinä syysiltoina tai pullottaa pieniin omalla etiketillä koristeltuihin pulloihin ja antaa ystäville vaikka joululahjaksi
En ole suurin tillin ystävä, mutta hovimestarin kastikkeeseen se kuuluu ehdottomasti. This sauce, called the maître d´s sauce in Finnish, is a classic staple of a traditional Finnish party buffet
This party classic is very easy to make. Tämä juhlien klassikko on erittäin helppo tehdä. Väitänpä, että tällä reseptillä syntyy maailman mehevin porkkanakakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.