Halusin tehdä jotain erilaista kun tavalliset Runebergin tortut ja idea syntyi ihan vahingossa. Käytin tähän herkkuun piparkakun murusia, ihan kuin oikea rouva Runeberg, mutta tämä rouva, siis rouva Sokerivaltakunta, ei voi missata mahdollisuutta tehdä juustokakkuja
Suurin osa meistä tunnistanee sen erehtymättä – viimeistään pistosta – ja sen käsittely on helppoa. Turha poimia gojimarjoja ja muita eksoottisia superruokia kaupasta, vedä sen sijaan hanskat käteen ja poimi terveyspommit ojanpientareelta
Onko se leipä. Ei. Onko se pullapitko. Ei sitäkään. Kääretorttu. Nope. Operaatio leivän leipominen jatkuu. Varovaisesti etenen kohti haastavampaa tehtävää
Kaikki vaikutteet tulevat aina jostain. Hunajanauriiseen tutustuin kunnolla vasta viime keväänä, ravintola Smörin keittiössä, kun kuvasimme Turku lautasella 2 –kirjaa
Sienipannaripiirakka se sitten vissiin on viralliselta nimeltään. Vähän hassu kuva. Kuva ei ny anna ihan oikeutta, mutta voin kuule kertoo että hemmetin hyvää ja niin helppo tehdä
Amerikan aamiainen, vesirinkelii eli bageli, joka tunnetaan myös nimellä "vesidonitsi". Nimi on peräisin siitä, että vesirinkeleitä kiehautetaan vedessä ennen paistamista
Nyt tuli kyllä tehtyä ihan parasta porkkanapiirakkaa. Tässä oli kyllä kaikki kohdallaan. Tämä menee kyllä vähintään jaetulle ykkössijalle tämän porkkanapiirakan kanssa
Sydänsurujen kakku. Tämän ohjeen oli siskoni työkaveri löytänyt netistä. Kävin tutkimassa ohjeen printissä ollutta linkkiä, mutta lähdesivustoa ei enää ollut olemassa
Tämän aamuinen resepti löytyi Anna Bergenströmin kirjasta Joka kokin keittokirja. On muuten meillä niin käytetty opus että alkaa kirjan selkämys hajota käsiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.