Talvi tuli takaisin ja sillon kun on talvi, pitää syödä lämpimiä talvisia ruokia. Tämän herkullisen lihapullakastikkeen valmistat helposti, kun ostat kaupasta jauhelihaa, kananmunia, tuorejuustoa ja balsamicoa
Jauhemaksapihvit (sisäelin kategoriasta löytyy monia ohjeita) ovat ehdottomasti meillä tykätyin maksaruoka, mutta silloin tällöin tulee tehtyä jonkinlaista maksakastikettakin
Maksa on ruokalaji, joka perinteisesti jakaa mielipiteet täysin kahteen äärilaitaan. Onneksi poikanen syö ruokansa, vaikka nyrpisteleekin naamaansa ja kertoo, ettei maksa ole hänen herkkuaan
kerran kk) ihan vaan siksi, kun se on niin helppo lykätä uuniin,(ja on tietysti hyvää)milloin sinällään,milloin pekonilla peitettynä,milloin täytettynä,ilman lisukkeita tai lisukkeiden kanssa,kuten tässä sipulinja omenan
Silakkafileitä, anjovista ja kermaa, edes suolaa ei tarvita, anjovisten suola riittää silakalle. Resepti on peräisin Rymättylässä sijaitsevasta maan kuulusta kalaravintolasta, Pentti Oskari Kankaan omistamasta Herran Kukkarosta
Amerikassa kaikki on isompaa ja överimpää, ah miten ihanan kulunut lausahdus. No oli miten oli ja olkoon, oli nimittäin pakko pitkästä aikaa kaivautua Pinterestin syövereihin ja löysin sieltä visuaalisen makuorgasmin aiheuttavia kuvautuksia
Heippa hiljaiselosta. Mökillä on kävästy ja Suomea kierretty eessun taassun minne sattuu. Popup-mökki miä&siä, Finarte, Turkulaiset suunnittelijat Saana ja Olli sekä Ivana Helsinki järjestivät mattojen lanseeraustilaisuuden, jonne minä sain kunnian tehdä tarjottavat
(Lisäsin taikinaan myös kermatoffeekarkkeja eli "lehmäkarkkeja" kun niistä oli pakko jotenkin päästä eroon, vähensin siis myös sokeria noin ½dl sokerista, ens kerralla ajattelin kokeilla dumleja tai ihan suklaata murskata taikinaan)
Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Siivilöi joukkoon jauhotja tärkkelys ja sekoita hyvin. Siirrä taikina isolla tähtikärjellä varustettuun pursottimeen ja pursota pellille pikkuleipiä tarpeeksi kauas toisistaan
Vatkaa voi ja sokerit vaahdoksi. Siivilöi joukkoon jauhotja tärkkelys ja sekoita hyvin. Siirrä taikina isolla tähtikärjellä varustettuun pursottimeen ja pursota pellille pikkuleipiä tarpeeksi kauas toisistaan
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.