Tämän syksyn ja pimenevien iltojen iloksi tein aivan valtavan hyvää juustopiirakkaa. Tämä juustopiirakka sopii juhlaan kuin juhlaan pieneksi purtavaksi tai täyttävämmäksi lisäkkeeksi
P. i. m. e. ä. ,. n. h. k. l. p. ö. a. r. s. u. o. t. b. g. j. v. y. K. d. ". S. T. (. ). O. L. M. V. E. c. z. R. C. I. -. N. H. 1. 2. 3. 0. A. 4. Ä. 9. J. d l
Sveitsiläinen voikreemi. Aloita valmistamalla sveitsiläinen marenki eli kuumenna valkuaisia ja sokeria koko ajan vatkaamalla niitä kulhossa vesihauteen päällä (kattila, jonka pohjalla on hiukan kiehuvaa vettä)
sveitsiläinen marenki. sveitsiläinen marenki. Raparperin käyttökohteiden etsintä jatkuu. Doron kakkublogista löytyi tämä herkullisen näköinen raparperi-marenkitorttu
Sveitsiläinen marenkivoikreemi. Sveitsiläinen marenkivoikreemi. Sveitsiläinen marenkivoikreemi. Joulupöydän kruunaa mausteinen, makea, mehevä ja sopivasti kirpeä täytekakku
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.