Pitää koileilla ainakin sydänmakkaraa, kyyhkymakkaraa, joulumakkaraa ja vaikka mitä. Olin ystäväni kanssa Marttojen makkarakurssilla oppimassa makkaranteon saloja
Me tyhjennämme nyt pakastinta melko kovalla kiireellä. Suurin osa tykötarpeista menee ihan arkiruokaan, mutta välillä käteen osuu jotain vähän erikoisempaa, nyt viimeksi hirven sydäntä
Sydänmakkara, yksi parhaista makkaroista mitä olen tehnyt. Miehen ottama romanttinen kuva. Törmäsin Sillä Sipulilan kautta Tinskun keittiön aloittamaan sisäelinhaasteeseen
Kuvasta hohkaa pakkanen ja kylmä Pohjola. Lautasella on lämmin paistettu hirven sydän. Isäni toi mettäreissulta mulle vasankielen ja kahden vasan sydämet
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.