Onneksi pääsiäisen alla kaupasta löytyi hyvä valikoima tuoretta lammasta ja karitsaa. Lampaan paistikimpaleesta valmistin tätä erinomaista stifadoa eli kreikkalaista lihapataa Andalusian auringossa -blogin reseptillä
Pakko jakaa resepti teidän kanssa, siitä tuli niin hyvää. Omenapiirakka on kyllä niin loppusyksyn juttu, samoin kun kauratoskaomenat, joita on pakko saada aina syksyisin
Olen syönyt jos jonkinlaista kasviskeittoa ja minestrone kuuluu ehdottomasti kärkikastiin. Kyseessä on italialainen keitto, johon voi käyttää mitä tahansa kauden vihanneksia ja juureksia ja yleensä siihen lisätään hieman pastaa
Resepti on Jamie Oliverin, mutta löysin sen ruotsalaisesta Elle Interiöristä. suolaa ja mustapippuria. Pese juurekset ja omena huolellisesti, kuori juurekset
Y. l. i. p. t. k. ä. n. y. ö. u. e. s. a. v. h. m. o. O. d. r. j. S. (. ). J. c. b. ´. C. E. V. G. g. -. ,. ". K. H. T. P. N. U. I. R. A. L. M. 2. à. 8. 0. 1. /. 4. 5. è. f. t l. d l
K. o. t. i. n. j. ä. m. s. e. y. ö. k. h. a. u. d. l. g. …. r. O. p. ,. V. v. J. A. -. ”. E. N. S. f. H. P. M. I. 7. 0. 3. 1. 4. /. 2. 5. R. L. T. (. ). d l
tapasin Rouvan Naantalista jokunen viikko sitten, ja hän ystävällisesti muistutti, että Stifadon ohjetta ei lupauksistani huolimatta ole Rouva Raadelman blogissa näkynyt
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.