Syksyn lohturuokaa: Lihapullat kylmäsavuporolla ja haudutettua kaalia voissa
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
Hyvää ruokaa ja annoskateutta
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • keskiviikko Mar
  • 500 g laadukasta naudan jauhelihaa
  • 75 g kylmäsavupororouhetta
  • 1 pieni sipuli hienonnettuna
  • 1 valkosipulin kynsi hienonnettuna
  • 1 kananmuna
  • 1 dl korppujauhoja (itse käytin pankojauhoja)
  • 125 g crème fraîchea
  • 0,5 tl)
  • suolaa
  • mustapippuria
  • voi
  • 10 minuutin ajan.
  • 10 minuuttia).
  • kaalia
  • 500 g valkokaalia isoiksi paloiksi leikattuna
  • 50 g savustettua porsaankylkeä pieneksi suikaloituna (meillä savukassleria)
  • 4 timjaminoksaa
  • 100 g voita

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.