O. l. e. t. k. o. h. u. m. a. n. ,. ä. S. i. (. j. v. s. y. ö. ). r. J. d. g. c. p. P. I. V. R. -. K. ". D. b. H. N. W. '. â. T. f. 2. 0. 3. 1. ½. L. M. A. /. E. C. Y. Å
Aidoin luuliemi taitaa syntyä ydinluista, mutta luita pistetään kattilaan kanaliemenkin tapauksessa ja hyödynnetään samalla kaikki muukin kanasta irti saatava
Creme fraiche saattaa olla liian happaman makuista. Helppoa tehdä, hyvää ja sisältää puhtaita makuja. Oli luonnollista, että ateriaa ruvettiin mehevöittämään lisäämällä siihen puolukkaa, joka kestää jäätymistä maun siitä jopa vain parantuessa
On taivahan tosi, että aina ei voi kaikkiamiellyttää noilla ruokavalinnoilla. Niin paljon kun tuo mun neiti inhoaakin kasvissosekeittoa, niin uskollisesti mä jaksan niitä väkertää
Nythän Suomessakin jo valkoinen pizza ja myös jonkin verran tuorepizza alkavat olla melko tuttuja ja ohjeita kyllä löytyy niin lehdistä kuin blogeistakin, mutta tuolloin kymmenen vuotta sitten siis pizza, johon täytteet (tai ainakin osa niistä, sillä osa on hyvinkin saattanut käydä uunin kautta) lisätään uunista oton jälkeen, oli kyllä itselleni aivan vieras tuttavuus
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.