Voitteko kuvitella, täällä sitä taas ollaan. Mulle iski viime keväänä jotenkin totaalinen stoppi tämän blogin kanssa, enkä ole edes kirjautunut sisään edellisen burgerin jälkeen
Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
Laitetaanpas jakoon toinenkin hyvä punaherukkaresepti, kun kerran noita marjoja vielä on. Tämän piirakan innoittajana toimi Kirsin keittiöstä löytynyt ohje
Parsakausi on parhaimmillaan. En vielä kymmenen vuotta sitten pitänyt juurikaan mistään keitetyistä kasviksista, kyllä niitä söin jos tarjolla sattui olemaan, mutta että ihan vapaaehtoisesti olisin keitellyt kasviksia ja laittanut niitä vieläpä piirakkaan saati lounas- tai päivällisruoaksi ei kyllä tullut kysymykseenkään
Viime viikonlopun kimjangin jälkitohinoista on viimein selvitty ja nyt pääsen vihdoinkin julkaisemaan odotetun kimchireseptin (김치) täällä blogin puolella
Erilaiset versiot suolaisista piirakoista ovat ikisuosikkeja tarjottavaksi monessa tilanteessa. Piirakat ovat niin suosittuja, että monesti olen halunnut keksiä jotain muuta suolaista tarjottavaa ihan erikoisuuden tavoittelun nimissä
Voi nam, mitä herkkua meillä viikonloppuna nautittiin. Pääsin nimittäin Blogiringin kautta testaamaan SantaMarian texmex-maailman uusinta tulokasta luomutortillaa sekä luomusalsakastiketta ja -mausteseosta
Joulu siellä, joulu tuolla, mutta ei vielä täällä. Sori guys, jos tuotan pettymyksen tarjoamalla kaiken jouluhäslingin keskellä aivan tavallista, helppoa ja arkista talviruokaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.