J. a. o. i. n. I. s. t. (. e. r. h. k. ). j. F. c. T. ö. ä. u. v. l. m. p. y. V. S. ,. d. M. 1. g. 3. 2. /. 0. 5. P. L. 9. f. R. 7. N. b. U. A. -. k g. d l. t l
Jouluun kuuluu ihanat mausteiset tuoksut ja maut. Suunnitelmissa oli leipoa saaristolaisleipää, mutta kun silmiin osui Uusikuun joululimpun ohje, suunnitelma muuttui ja saaristolaisleipä sai odottaa
Viikonloppuna valmistui myös lanttulaatikko pakastettavaksi joulua odottamaan. Tämä resepti jää luottoreseptieni joukkoon, sillä tästä tuli parasta lanttulaatikkoa, jota olen koskaan maistanut
Voitteko kuvitella, täällä sitä taas ollaan. Mulle iski viime keväänä jotenkin totaalinen stoppi tämän blogin kanssa, enkä ole edes kirjautunut sisään edellisen burgerin jälkeen
Rapsakan lohen ohje löytyi Maku -lehdestä, mutta tuunasin hieman, koska ohjeessa oli ruislimppua ja sitä ei kyllä kotoa löytynyt, joten hapankorput saivat toimia ja nehän toimi vallan mainiosti
Perinteisistä jouluruuista mun ehdoton suosikki on lanttulaatikko. Niin, perheen paheksuvista katseista huolimatta lanttulaatikkoa voi kyllä syödä vaikka pastan kanssa
1½kg Lanttua. n. 5dl Vettä. 1tl Suolaa. 1 Pieni Sipuli2dl Keitinvettä tai kermaa1dl Korppujauhoja1 Kananmuna½-1dl Siirappia1/4tl Inkivääriä1/4tl Valkopippuria1tl Suolaa½dl Korppujauhoja
Nyt on viimeistään hyvä hetki käynnistää tämän vuoden glögisesonki. Joulukuun ensimmäisen päivän iltana nautin granaattiomenamehuun keittämääni glögiä kynttilänvalossa ja yritän ymmärtää, että joulu on todella jo reilun kolmen viikon kuluttua
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.