"TÄMÄHÄN LOPPUU KESKEN"
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
KOTIKOKISTA AMMATTILAISEKSI
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 3 rkl oliiviöljyä
  • 300 g pinaattia
  • 2 rkl pinjansiemeniä
  • 2 rkl rusinoita
  • suolaa
  • kanelia
  • 500 g vihreitä pakastepapuja
  • 4 rkl öljyä
  • 100 g savupekonia)
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipulin kynsi
  • suolaa
  • timjamia
  • 15 min
  • 4 appelsiinin hedelmäliha viipaloituna
  • 1 fenkoli ohuina suikaleina
  • ohuina suikaleina
  • 1 sipuli ohuina suikaleina
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 2 rkl appelsiinimehua
  • 12 kivetöntä mustaa oliivia viipaleina
  • 1 tuore siemenetön chili ohuina viipaleina
  • 1 dl öljyä
  • 1/2 dl valkoviiniä
  • 1/2 tl paprikajauhetta
  • 1 chilipaprika
  • 10 kuorittua ja pilkottua valkosipulinkynttä
  • 15 cm pätkä edellispäivän patonkia
  • 3 dl vettä
  • 1 kurkku
  • 1 vihreä paprika
  • 1/2 punaista paprikaa
  • 3 tomaattia
  • 3 valkosipulin kynttä
  • 1/2 sipulia
  • 3 rkl viinietikkaa
  • oliiviöljyä
  • suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.