Tämmöstä soossia
juhohuttula
juhohuttula

Tämmöstä soossia

  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Laatikko Härkistä (400 g)
  • Kolme isoa sipulia
  • 5 valkosipulinkynttä
  • Kolme porkkanaa
  • Soijakastiketta
  • Valkoviinietikkaa
  • Paksua Aceto balsamicoa, esim. Casa Rinaldi
  • 2 dl turkkilaista jogurttia
  • Rouhittua mustapippuria
  • Oreganoa
  • Barcelonan merisuolaa
  • Sopiva itämainen mausteseos, esim Zatar
  • Kuullottamiseen esim.Pirkka juokseva kasviöljyvalmiste
  • 1 TL Kurkumaa
  • 1 TL Chilijauhetta

Ohjeet

    Pilko ja kuullota sipulit,valkosipulit ja porkkanasiivut reilussa paistorasvapläjäyksessä. Heitä Härkis sekaan.
    Lisää soijakastike, balsamico, viinietikka ja mausteet. Anna muhia hiljaa kunnes porkkanat alkavat pehmetä. Älä keitä liikaa.
    Lisää jogurtti, tarkista maku ja säädä haluamaasi suuntaan. Jos soossi tuntuu liian kuivalta, valkkari sopii. Jos haluat makeampaa, turskauta siirappia.
    Tarjoa pastan tai riisin kera. Raikas ja hapokas salaatti sopii hyvin lisukkeeksi.

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.