Kuullottele pilkottuja kasviksia ja pieneksi pilkottua pekoniapannulla. suolaa. Taas on tullut se hetki vuodesta, kun piti päivittää bloggerin profiilia
Ohje on Hanna Stoltin Aamupala-kirjasta, jossa tätä ohjetta oli kymmenen sivun verran. Ensimmäisenä päivänä taikinan vaivaus, toisena kaulitsemista useammassa erässä ja kolmantena päivänä rullaaminen, kahden tunnin kohottaminen ja paistaminen
Kerroin ensin, että tämä onsellaistaterveyspaistosta, joka ei sisällä sokeria eikä vehnäjauhoja. Kirjastosta tarttui mukaani Hanna Stoltin Aamupala -kirja
Hei se on perjantai ja kun sinä luet tätä tekstiä istun minä jo koneessamatkallaMilanoon. Kauppareissulla tulee helposti tartuttua usein samoihin tuotteisiin, mutta pienilläkin muutoksilla saa päivän lounaaseen jotain ekstraa
H. a. l. u. s. i. n. j. h. t. e. ä. y. p. v. r. k. o. L. ,. m. ö. d. J. N. 1. 0. g. 2. 3. M. c. -. 5. 4. A. 7. V. S. *. O. P. K. f. T. b. d l. t l. c m
Sillä Paleokeittiön salattikausion vihdoin korkattu. Tutusta ja turvallisesta on hyvä aloittaa. Ajattelin, että kun tossa pari päivää sitten tuli postattua hyvä herkku ja sitä ennen myöskin makea Paleokeittiön pannukeksi, niin josko viikko olisi kuitenkin kivempi aloittaa raikkaallasalaatilla
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.