Kokeilkaapa, Korppoon kaviaarileipää eli Saariston suolasilakkaleipää - miten mainiota makea saaristoleipä on suolasilakkatahnan ja ranskankerman kanssa
Ja aina kun on kysymyksessä kiusaus, kannattaa kokeilla. Tämä on sellainen ruoka. Tällä energiamäärällä saa kaadettua Eduskuntatalon yhden pylvään lekalla, mutta silti aamulla olisi notkea kuin norsu
Ja kokeilla tätä maailman kahdeksatta ihmettä. Viereen parkkeeraannella rantaseuruella kun oli kaikenlaista asiaa ruoasta, eikä sellaisen onnen ohi voinut mitenkään uinua
"Voisitko tehdä tätä joskus uudestaankin. Pitsapäivältä jäi pepperoneja runsaasti vielä lämpimien leipien jälkeenkin, joten ajattelin kokeilla vähän jotain uutta
Ja pakkohan niitä oli sitten kokeilla itsekin. Olen törmännyt kukkakaali wingsit kuviin ja resepteihin nyt jo niin moneen otteeseen somessa kuin ruokablogeissa, että tässä lienee uusi trendiherkku sitten smoothiebowlien, siemennäkkärin ja lehtikaalisipsien
Monet niitä on hehkuttaneet enkä enää yhtään ihmettele miksi. Kakun tekeminen vie vähän aikaa, koska se täytyy pakastaa mutta pieni odottaminen on kaiken sen makunautinnon arvoista, takaan sen
Hei, ihanaa ja mahdollisimman kivutonta Harvinaisten sairauksien päivää teille muille harvinaisille. Ruoasta tuli niin hyvää arkisapuskaa, että pakko jakaa ohje teillekin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.