Täydellinen cocktailpala
À la gourmande
À la gourmande
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • lohenmätiä
  • Kuhabrandade
  • 1 nahaton kuhafile
  • 1 keskikokoinen rosamunda-peruna
  • ½ sipuli
  • 1 valkosipulinkynsi 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 pieni laakerinlehti
  • n. 1 dl kulutusmaitoa
  • suolaa, valkopippuria
  • Paistettu kuhapala
  • 1 nahaton kuhafile
  • suolaa, valkopippuria
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 1 rkl suolaista voita
  • Viiriäisen uppomuna
  • 1 kpl/cocktailpala
  • 1½ l vettä
  • vajaa 1 dl valkoviinietikkaa
  • 1½ tl suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.