Munia, pastaa, pekonia ja inanen valkosipulia. Pastat ovat siitä mainioita, että voit varioida niitä, miten tykkäät ja monesti vähilläkin aineksilla mennään jo pitkälle
Pastaa lounaalla japasta nimi oli carbonara. Tämä onnistuu lisäämällä seosta pastan joukkoon vain vähän kerrallaan ja sekoittamalla pastaa vimmatusti lisäämisen ajan
Tämä on (joskus arkisenkin) pastaruoan viikonloppuversio, jonka perheemme chef valmisti kun kovasti toivoin semmosta "täydellistä carbonaraa" jossa pasta olisi tuoretta ja ihanaa, kastike kermaista ja maukasta (ilman tippaakaan kermaa) guanciale rapeaa ja herkullista, sopivasti pecorinoa ja paahdettua mustapippuria
PastaCarbonara, erittäin hyvä ja helppo arkiruoka joka valmistuu hetkessä. Aineksia ei paljoa tähän klassikkoruokaan tarvitse, mutta maistuakseen täydelliseltä se vaatii vain sopivassa suhteessa suolaa ja pippuria
pohja helppoon pekonipastaanja sitä on tullut varioitua viime vuosina suuntaan. Kotoisasti pastacarbonaraan voi käyttää pekonia ja parmesaania tai grana
Kaada pasta lävikköön ja sieltä valutettuna takaisin kattilaan. Rakastan tryffeliä ja se oli ennen minulle lähiruokaa parhaimmillaan, sillä mustaa tryffeliä kasvaa entisillä kotiseuduillani Umbriassa, jossa siitä tehdään taivaallisia herkkuja, vaikka umbrialainen keittiö pääsääntöisesti onkin ns
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.