8. Itse
teen kakkupohjan aina ajoissa, yleensä edellisenä päivänä. Joskus jopa pakastan sen ja leikkaan hieman jäisenä, jolloin kerroksista saa helposti tasaiset.
Osa hyödyntää lämmitettyä kulhoa, itse teen carbonaran hiukan jäähtyneellä, mutta edelleen lämpimällä pannulla ja sekoitan raivokkaannopeasti kananmuna-juustoseoksen pastan joukkoon
Sekoita hetki miedolla lämmöllä ja kaada joukkoon muna-kermaseos. Paahda pekonit rapsakoiksi noin 10-15 minuuttia. Jos pussissa sanotaan keittoajaksi 9-10 minuuttia niin keitä vain 7 minuuttia. 9-10 min
-. -. -. -. -. R. a. k. s. t. n. b. e. j. v. ä. l. i. p. ,. m. u. r. o. T. h. y. K. M. ). B. V. 4. 0. 6. 1. 7. 5. '. C. (. *. 2. g. 3. d. +. S. H. A. 8. d l. t l
Täydellinen Carbonara resepti kahdelle. Filipon nonnan vanha Abruzzolainen "pastakitara" - taikinalevy painetaan kevyesti kaulimella kitarankielistä läpi ja näin valmistuvat "spaghetti alla chitarra" jotka tunnetaan myös nimellä tonnarelli
-. -. -. -. -. T. ä. m. o. n. e. h. k. p. a. r. s. t. u. ,. i. l. P. d. v. j. /. y. R. f. K. S. J. N. 3. €. ö. M. ~. 5. 0. g. b. 1. 2. c. 4. 6. w. L. V. H. O. (. ). ". t l. d l
Täydellisyys ei välttämättä vaadi kolmen vuorokauden valmistelua ja eksoottisia raaka-aineita. Oma ruokafilosofiani perustuu pitkälti siihen, että suurten ja monipuolisten makunautintojen takana ei tarvitse olla pitkää ja monimutkaista aineslistaa tai valmistustapaa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.