Viime viikolla kuivakakuteltiin, niin jospa nyt käsiteltäisiin aihe nimeltään täytekakku - yhdistettynä maidottomuuteen, gluteenittomuuten ja sokerittomuuteen
Kerään tähän itse hyväksi havaitsemia asioita täytekakun valmistamisesta, sekä listaan hieman asioita joita tulee ottaa huomioon kun täytekakun tekoa alkaa suunnittelemaan
Kakku toimii erinomaisesti (erityisesti lämpimänä) sellaisenaan, mutta suosittelen laittamaan reseptin talteen sillä tämä toimii hyvin myös täytekakun pohjana
Kokoa kakku täytekakun tavoin levittämällä täytettä tasainen kerros jokaiseen väliin. Daim ja Pätkis, siinä on kaksi suklaapatukkaa, jotka mielestäni toimivat parhaiten leivonnaisissa
Tänään leivoin täytekakun ihanan Hannelen syntymäpäiväkahveille, paljon onnea Hani. Vaikka kakussa onkin päällä mansikoita, täytteenä on vadelmatäyte sekä kinuskitäyte vadelmilla
Jos haluat tehdä suussasulavan täytekakun, jaa kakku kolmeen osaan. Tästä juustokakkureseptistä sain vinkin Hong Kongissa asuvalta ystävältäni Sandyltä
Tämän täytekakun parhaita puolia on kaikenlainen suurpiirteisyys ja helppous. Yleisön pyynnöstä mun kakkujutun banaanikakun resepti on näemmä pakko julkaista myös blogissa
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.