Täytetty kalkkuna ransakalaiseen tapaan
Kotiliesi.fi
Kotiliesi.fi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • noin 5 kg:n kalkkuna
  • 500  gjauhelihaa (sika-nautaa)
  •   (pekonia)
  • 500  gkastanjasosetta
  • 2-3 salottisipulia
  • 1-2 rklvoita
  • 3-4 rkl konjakkia
  • tlsuolaa
  • noin 1 dl tuoreita yrttejä (timjamia, rakuunaa, basilikaa, persiljaa, oreganoa)
  • noin 10tuoretta herkkusientä
  •   voita
  • dlpaistolientä
  • 2-3 rkl madeiraa tai konjakkia
  • 0,8  dlkermaa
  • 1  rklarrowjuurijauhoa tai ohrakasta
  • tilkkavettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.