E. i. l. e. n. p. ä. v. s. k. o. t. a. r. j. Y. y. h. u. m. d. ,. T. V. g. M. J. ö. N. '. K. ). R. w. 1. /. 2. L. 7. 3. b. c. P. S. A. 4. 5. O. H. r k. t l
osta isojaherkkusieniä. Maustetaan suolalla ja mustapippurilla myllystä molemmin puolin. puolin (tässä suihkepullo toimii) ja siis ne pekonit siihen ympärille
Tykkään lihamurekkeesta, koska se on nopea ja helppo tehdä ja lisäksi siihen saa helposti vaihtelua lisäilemällä murekemassaan eri asioita, esimerkiksi sieniä
P. E. K. O. N. I. Ä. R. T. Y. B. L. A. S. U. J. -. –. M. a. u. s. t. m. o. i. b. r. l. e. n. f. ä. k. v. j. V. h. p. (. y. ö. z. ,. ). 1. 2. 3. 4. d. c. 5. 0. H. 6. g. C. ". /. 7. [. ] L. m i. d l. t l
Tämän pitkon täytteenä on kotitekoista omenapalatäytettä, mutta aivan ihanaa tulee tämänkin mallisesta pitkosta esim vaniljakreemi- tai maustettu rahka + sen päälle omenalohkojaja mausteita versiosta
Sain käsiini vastajauhettua hevosen paistijauhelihaa, josta päätin kokeeksi pyörittää lihapullia. Hevosen paistijauheliha on väriltään tummempaa kuin tavallinen naudan paistijauhelihaja lisäksi se pilaantuu helpommin, joten suosittelen ostamaan sitä saman päivän ruuanlaittoon
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.