Täytetyt broilerkääryleet ja mausteinen pinaattiriisi
Peggyn pieni punainen keittiö
Peggyn pieni punainen keittiö
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 6 kpl broilerin ohutleikettä
  • 80 g baby pinaattia (tuorekäyttöön sopivaa)
  • 150 g fetajuustoa
  • 1 rkl hunajaa
  • 1/2 ruukkua ruohosipulia
  • rosèpippuria myllystä
  • 1 rkl öljyä
  • suolaa ja rosèpippuria fileen molemmin puolin kevyesti
  • 3 dl kypsentämätöntä riisiä (oman maun mukaan lajike)
  • n. 7 dl vettä (riisin keitto-ohjeen mukaan)
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 80 g baby pinaattia
  • 1 kevätsipuli varsineen
  • 1 valkosipulin kynsi
  • 1/2 sitruunan mehu
  • 1 rkl hunajaa
  • suolaa ja rosépippuria oman maun mukaan
  • (fetajuustoa)

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.