Täytetyt kesäkurpitsan kukat
Penan loki
Penan loki
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • 50 g valmiiksi keitettyä taskurapua
  • 2 rkl ranskankermaa
  • sitruunan mehua
  • suolaa ja pippuria
  • 200 g ricotta
  • 3 rkl raastettua parmesania
  • 3 rkl silputtuja yrttejä, esimerkiksi ruohosipulia, minttua, basillikaa, salviaa
  • 4 rkl puolikarkeita vehnäjauhoja
  • 1 rkl maissijauhoja
  • ½ tl leivinjauhetta
  • ½ tl merisuolaa
  • 200 ml kylmää mineraalivettä

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.