Täytetyt portobellot ja tofumajoneesi
Ruoka-alkemisti -blogi
Ruoka-alkemisti -blogi
  • Arvostele tämä resepti!
  • Oma arvostelusi
Yleisarvosana 0 0 arvostelut

Ainesosat

  • Täytetyt portobellot ja tofumajoneesi
  • 2 annosta
  • 2-4 portobellosientä 2 tl balsamicoa
  • Karamellisoidut sipulit ja pinaatti
  • 1 iso keltasipuli
  • 1 rkl öljyä
  • 2 tl agavesiirappia
  • ripaus suolaa
  • 1 kourallinen pinaattia
  • Tofumajoneesi
  • 150 g pehmeää tofua
  • 2 tl oliiviöljyä
  • 2 tl sitruunamehua
  • 2 tl omenaviinietikkaa
  • 1 tl vahvaa sinappia
  • ½ tl togarashia/chilijauhetta
  • ripaus suolaa

Ohjeet

Kommentit

Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.