1.Laita uuni kuumenemaan 225°C. Silppua sipuli, paprika ja valkosipuli. Paista sipuleita ja paprikaa öljyssä pannulla, kunnes ne kypsyvät hieman. Lisää suolaa ja pippuria.
2.Leikkaa munakoiso n. puolen sentin siivuiksi. Paloittele fetajuusto. Raasta juusto juustoraastimella.
3.Aloita kokoaminen: Laita vuokaan puolet munakoisoista, sitten puolet sipulista-paprika seoksesta, 2rkl persilja maustetta ja kaikki fetajuusto siivut. Lisää sitten loput munakoisosiivut, loput sipuli-paprika seoksesta ja kaada päälle kermaa. Ripottele päälle juustoraastetta.
Cobbin herkullisella ja erittäin täyttävällä salaatilla meillä herkuteltiin jo vappuna. Salaatti oli mielestäni todella hyvä kokonaisuus ja varsinkin kuumina kesäpäivinä (tai öinä) oivallista täyttävää ruokaa
Jotkut saavat kiloja kesällä ylenmääräisestä makkaransyönnistä. Meillä kesäherkut eivät ole yhtään vähäkalorisempia, vaikka kasvispainoitteisesti tuleekin syötyä
Tässä on kasvisruoka jota kelpaisi tarjota paremmissakin pidoissa. Ja uskomatonta mutta totta, tämän reseptin on napannut keittiöömme pihvin nimeen vannova miehinen puoliskoni
Tästä keitosta tuli herkullista ja täyttävää ja lisäksi keitto oli hyvin yksikertainen valmistaa. Nyt tyhjennettiin vihanneslokeroa, jotta ei tulisi hävikkiä - sillä kintaalla nimittäin jo oltiin
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.