Joskus sitä voi keksiä jonkun hyvän ruoan aivan sattumalta. Niin kävi tämän salaatin kanssa. Keittelin tuossa aamulla ruokaan makaronia ja laitoin tulemaan hieman isomman satsin, että saisin tehtyä makaronisalaattia illemmalla
* * *. For English please see here. Kutsuvat näitä nyt elämiäni vuosia ruuhkavuosiksi. Yleensä niiden turbulenssissa tasapainottelevat ihmiset jonglööraavat kaiken muun lisäksi vielä parisuhteita ja asuntolainoja ja jalkapalloharjoituksiin roudattavia lapsiakin
Marita Joutjärven ja Vittorio Gianninin ”bambino” eli ”Herkullisten ruokien ja tarinoiden Toscana” on parasta, mitä keittokirjamaailmassa on tapahtunut vuosikausiin
Olemme kovin tottuneita valmistamaan ruokaa vain meille kahdelle, ja maittavat annokset aina jotenkin vain häviävät pöydästä heti tuoreeltaan, jolloin illasta toiseen päädytään siihen tilanteeseen, että täytyy tehdä taas uutta ruokaa
Kaivoinpa taas esille SNOGin terveellisten herkkujen keittokirjan (Helthy Treats Cook Book). Tällä kertaa päätin kokeilla sitruunasta ja cashewpähkinöistä valmistettavien välipalapatukoiden tekemistä, koska tarveaineista näytti kaapista löytyvän melkein kaikkia
Keittokirjoja on ehtinytkin kertyä roima pino vuosien saatossa. Tämänkin syksyn aikana olen lukenut ja selannut läpi yli 50 uudehkoa keittokirjaa (myös paljon ulkomaisia), sekä saanut lahjaksi useita keittokirjoja, mutta kyllä tämä vain ansaitsee inspiroivimman kirjan tittelin, jota voin suurella sydämellä suositella jokaisen kirjahyllyyn
Musta itämäishenkinen tarjotin/tarjoiluastia Bedmil. Sain Hellapoliisin Salaatit keittokirjan. Hellapoliisin tunnistaa pinkistä värikoodistaan, mikä kulkee hänen mukanaan kaikkialla, niin tämänkin kirjan kannessa
Erilaiset kaaliruoat, kuten kaalilaatikko ja -keitto miellyttävät myös makuaistiani ja muistuipa taas mieleeni yksi lapsuudenkotini klassikoista, kaalipata, jonka olimme nimenneet syystä tai toisesta ”liukkaaksi ruoaksi”
J. u. h. a. n. s. o. v. i. e. t. y. m. ö. k. l. ä. ,. V. j. r. p. R. O. K. S. d. P. M. c. T. 7. E. -. b. H. G. U. 1. 3. 5. 2. L. A. g. (. %. ). N. f. B. /. 0. I. 4. q. Y. t l. d l
Kommentit
Kirjaudu sisään tai Rekisteröidy ja kirjoita kommentti.